Du är inte inloggad!
Sök på denna webbplats
Klicka här för att gå till nya hemsidan!
Fråga: Varför registrera sig?

Vad är fördelen med att registrera sig förutom att få läsa protokoll från församlingsmöten? Får vem som helst bli registrerad? Blir man därefter en medlem i Er kyrka?

Sandra

Svar:

Hej Sandra!

Jag har länge funderat på att beskriva fördelarna med att registrera sig, men har inte kommit till skott. I korthet är det så här:

  1. Vem som helst kan registrera sig som användare. Man behöver inte vara medlem i församlingen. Man blir inte medlem av församlingen när man registrerar sig som användare på hemsidan.
  2. Registrerade användare kan välja favoritavdelningar vars uppgifter sammanställs på "Din sida" samt prenumerera på olika typer av e-postutskick.
  3. När vi noterat att någon registrerat sig "upphöjs" denne normalt till behörighetsnivån "Gäst". Gäster kan föreslå publicering av artiklar/sidor eller händelser i kalendern. De kan också kommunicera via e-post med likasinnade "favoritavdelnings-kompisar".
  4. Om användaren noteras som medlem i församlingen kan han/hon komma åt den skyddade avdelningen "Styrelsen meddelar".
  5. Om användaren noteras som någon typ av funktionär inom församlingen finns det ytterligare skyddad information att ta del av. Inget "hokus pokus" utan sådant som bara funktionärer har glädje av att veta.
  6. Stefan

Publicerad i avdelning Om hemsidan: 2005-08-28 18:14:58. Senast ändrad: 2008-01-16 00:26:23
Författare/ansvarig: Stefan Hogedal Redigera