Du är inte inloggad!
Sök på denna webbplats
Klicka här för att gå till nya hemsidan!
Ung i Fiskebäck & Önnered


  • Fredagskvällarna

Vår eminenta Ungdomskör övar oftast från 18.00. TIll den är du välkommen när du är 15 eller har slutat konfirmationen. Är du intresserad av att vara med så tar du kontakt med Sara Carlsson, hennes nummer hittar du här.

Sen drar Tonår igång. Först med program, sen en andakt och kvällen avslutas med café fram till midnatt. Klicka Tonår så kommer du till deras egna sida.


Cafe 16+

  • Lördagskvällarna

En lördagskväll i månaden anordnas "Café 16 +" för dig som fyller 16 eller mer under året. Det kan vara uppträdande av något band med tillhörande servering eller något annat program. Se vidare kalendern och/eller klicka på bilden till höger.

  • Läger

Vad är bättre än att åka på läger med kompisar? Skidor, sol&bad, andaktshajker, bibelstudier, gudstjänster mm. Flera gånger per år anordnar Fiskebäcks Missionskyrka läger på olika platser både i Sverige och utomlands. Information om kommande läger samlar vi i en avdelning med genvägen JagSkaMed.

  • Bönegrupper

Ett bra sätt att lära känna Gud och varandra bättre är att finnas med i en bönegrupp. Vi har flera grupper som träffas en gång i veckan där man samtalar, ber och läser bibeln.

  • Söndagskvällarna

Vissa söndagskvällar har vi ungdomsgudstjänster där Gud är i fokes på ungdomars vis. Bön, lovsång och predikan är tre ingredienser dessa samlingar.

För mer info kontakta gärna pastor Andreas "Ante" Lindström. Adress och telefonnummer till honom hittar du här.

 

 

 

 

Bilagor och detaljer »