Du är inte inloggad!
Sök på denna webbplats
Klicka här för att gå till nya hemsidan!
Välkommen till Alpha

Vem var Jesus? Vad står kristen tro för? Har Bibeln något att säga oss i dag?

Det är frågor som vi samtalar om i våra Alpha-kurser.

Alpha är en grundkurs i kristen tro och riktar sig speciellt till dig som är intresserad av att veta mer om vad Bibeln lär och kyrkan står för.

Varje termin startar vi en ny Alpha-kurs. Höstens kurs startar 13 september. Då är du hjärtligt välkommen! Vi välkomnar nya deltagare under de tre första träffarna. Därefter föreslår vi att du står över till nästa termin.

Under hösten 2012 träffas vi 10 torsdagar i Fiskebäcks missionskyrka, Citrusgatan 16, klockan 18.30–21.00.

Kvällen börjar med att vi äter soppa tillsammans. Därefter får vi lyssna till ett föredrag om kvällens tema. Sedan dricker vi en kopp kaffe och delar upp oss i grupper. Där samtalar vi om det vi lyssnat till, eller om det som känns aktuellt.

Vi erbjuder också en fortsättningskurs, Beta-kursen, framför allt för dig som gått en eller flera Alpha-kurser. Samma tid och plats - välkommen.

I Alpha får alla frågor ställas. Ingen behöver ha en färdig tro för att få vara med. Tillsammans vill vi finna svaren på frågor som vi alla bär på.

Har du frågor eller vill anmäla dig, kontakta kyrkans expedition, tel. 29 14 83, Leif Bengtsson 0302-713 46 Anna Banck, tel 29 36 65, Christina Larsson, tel 29 67 84.

Välkommen till Alpha

PS. Du kan läsa mer om Alpha här: http://www.alphasverige.org/

CL

Bilagor och detaljer »
 
Elisabeths resa till ett rikare livElisabeth Larsson har alltid betraktat sig som en andlig person, men kunde inte riktigt sätta ord på vad det var hon längtade efter. Först i 50-årsåldern började ett mer aktivt sökande.

Läs/Se mer »